Tuesday, January 13, 2015

Gokusen

assalamualaikum

baru je berapa minit yang lalu aku khatam semua cerita gokusen season 1 , sebenarnya cerita ni dah lama aku simpan dalam laptop , aku copy dari cikgu nabilah (cikgu pelatih)  yang ajar aku sub sejarah masa kelas 4sc2 dulu disebabkan aku terlampau bz belajar ( acah-acah pandai) aku tak sempat nak tengok drama ni , lepas habis spm aku dah macam orang kaya duduk goyang kaki usyalah file yang tersimpan rapi dalam laptop , tiba-tiba nampak file ni aku apa lagi terus open file tengok drama sampai tengah malam dok gelak depan screen sorang diri  sampai berebut laptop dengan abah hahaha , sumpah drama ni best , aku sarankan semua abang kakak yang baru nak jadi cikgu tu hahhhh mai tengok citer ni baru negara Malaysia dapat lahirkan guru yang hebat dari segala aspek . student pon aku sarankan tengok drama ni sebab baru kau tahu bagaimana susah seorang guru nak protect, ajar anak murid tentang kehidupan . aku suka sawada hero dalam drama ni comel siot muka even sikap dia cool nak mati(gambar credit to google) Yamaguchi Kumiko  pon muka innocent tapi dia cantik , nanti aku dah kerja aku nak cari season 2 & 3 pula , now aku masih lagi tanam anggur kat umah , tiada pendapatan lagi hahahahahahaa




2 comments:

  1. sama minat dengan anak ana ni, cerita korea ye... :) was here ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ni cerita jepun , cerita korea pon saya minat sama hihi , salam ramadhan dari saya. ,sorry lmbt sgt nak reply

      Delete